Xiaomi'den Üç Yaşındaki Telefona HyperOS Güncellemesi!

2021 yılında kullanıcıların beğenisine sunulan Redmi K40, HyperOS güncellemesini almaya başladı.

Geçen sene kullanıma sunulan HyperOS arayüzünün dağıtımı için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çinli üretici bu süreçte amiral gemisi ve orta-üst segmenti en yeni sürüme geçirirken, son dönemde ise daha çok giriş ve orta segmente odaklanmaya başladı. Bu kapsamda üç yaşındaki popüler modele HyperOS güncellemesi geldi.

Android 15 Tabanlı HyperOS Güncellemesi Alacak Xiaomi Telefonlar
MOBİL

Android 15 Tabanlı HyperOS Güncellemesi Alacak Xiaomi Telefonlar

Xiaomi, ürün ailesini genişletmeye devam ediyor. Bu doğrultuda şirketin Xiaomi, POCO ve Redmi markaları altında sayamayacağımız kadar çok telefonu var.

Redmi K40 HyperOS Güncellemesini Aldı

Xiaomiui’nin haberine göre 2021 yılında kullanıcıların beğenisine sunulan Redmi K40, HyperOS güncellemesini almaya başladı. Yeni sürüm 1,5 GB boyutunda ve 1.0.3.0.TKHCNXM yapı numarasına sahip. Bununla birlikte söz konusu cihaz artık eski sayıldığı için Android 14’ü değil de bir önceki sürüm olan Android 13’ü esas alıyor.

Redmi K40 için HyperOS yaması en yeni Google güvenlik ekini bünyesinde barındırıyor. Bunun dışında ilk olarak Mi Pilot programına kayıtlı kullanıcılar için geldiğini belirtelim. Yapılan testler sonucunda herhangi bir sorun tespit edilmemesi halinde ise genel olarak kullanıma sunulacak.

Xiaomi telefonunuza gelen güncellemeleri kontrol etmek için şu adımları izlemelisiniz;

  • Telefondan “Ayarlar” alanına girilir.
  • “Telefon Hakkında” sekmesi bulunarak üzerine tıklanır.
  • MIUI sürümüne tıklanarak güncellemenin olup olmadığı da kontrol edilir.

HyperOS güncellemesi yavaş yavaş şirketin bugüne dek kullandığı MIUI arayüzünün yerine alıyor. Buradaki asıl amaç yeni özellikler ve kullanıcı deneyimini iyileştirmenin yanı sıra tüm Xiaomi ürün yelpazesini tek bir çatı altında toplamak diyebiliriz.

Bütçe Dostu Xiaomi Redmi A3 Özellikleri ve Fiyatı
MOBİL

Bütçe Dostu Xiaomi Redmi A3 Özellikleri ve Fiyatı

Bütçe dostu bir akıllı telefon modeli olan Xiaomi Redmi A3 özellikleri ve fiyatı ile dikkat çekiyor.

Zira şirketin yeni yazılımı akıllı telefonların ve tabletlerin yanı sıra Çinli markanın yakın zamanda piyasaya sürdüğü Xiaomi SU7 otomobili gibi ürünlerinde bile çalışabiliyor. Bu da Xiaomi için optimizasyonu üst seviyede tutarak kullanıcı deneyiminin artmasına imkan sağlıyor.