Gmail'e Hayat Kurtaran E-Posta Özelliği Geldi: Gemini Sayesinde İşler Kolaylaşıyor!

Gmail, Gemini yapay zekâsının gücüyle çok sık kullanılan bir yapay zekâ özelliğini Gmail uygulamasına entegre etti. İşte detaylar!

Üretken yapay zekâların insanlar tarafından en çok kullanılan özelliklerinden biri hangisi desek şüphesiz kullanıcıların makalelerin, belgelerin ve hatta ses kayıtlarının ve telefon görüşmelerinin özetlerini almalarına olanak tanıyan özetleme özelliği ilk sırada yer alır.

Şimdi de daha önceden de bildiğimiz gibi Google, Gmail uygulamasında e-posta özeti alma özelliğini sunmaya başladı. İlk olarak PiunikaWeb ve AssembleDebug, Google'ın Android'deki Gmail uygulamasında bir "bu e-postayı özetle" seçeneğini hazırladığını bildirmişti.

Bahsi geçen yapay zeka özelliği ile ilgili bekleme süresinin sonuna geldik. Çünkü artık Gemini yapay zekası Gmail'de e-posta özetlemek için artık kullanılabilir halde.

Artık Tek Tıkla E-Postalar Özetlenebilecek

Üstteki ekran görüntüsünde görebileceğiniz gibi artık gelen bir e-postanın başlığının hemen altında e-postayı özetlemenizi sağlayacak bir seçenek yer alıyor.

Her hâlükârda Google zaten Gemini for Workspace paketini kullanan kişiler için e-postaları özetleme olanağı tanıyor ancak Google'ın destek sayfasında bu özelliğin yalnızca masaüstünde kullanılabildiği belirtiliyor.

Şimdi ise bu yeni özellik sadece masaüstü değil tüm platformlarda Gmail uygulaması üzerinden kullanılabilecek. Özellikle çok uzun veya yoğun detay içeren e-postalar için bu özellik oldukça kullanışlı olacak. Kullanıcılar artık gelen bir e-postayı kopyalayıp yapay zekâlara yapıştırmakla uğraşmadan tek tıkla e-posta özeti alabilecek.

Dünyanın En İyi Kişisel E-Posta Sağlayıcıları
İNTERNET

Dünyanın En İyi Kişisel E-Posta Sağlayıcıları

Kişisel e-posta sağlayıcıları, internet kullanıcılarının e-mail hesabı oluşturabilmesine ve bu hesabı kullanabilmesine imkân tanıyor.

Peki siz bu yeni özellik hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR