Deadpool & Wolverine Filminden Yeni Fragman Geldi!

Deadpool & Wolverine adıyla yayınlanması heyecanla beklenen filmin yeni fragmanı yayınlandı. İşte filmin konusu ve fragmanına dair tüm detaylar!

Super Bowl finalinde Deadpool 3 olarak çıkması beklenen filmin Deadpool & Wolverine adıyla yayınlanacağı açıklandı. Filmin gala sonrası yayınlanan ilk fragmanında ana karakterin Marvel Sinematik Evreni'ne katıldığı görülüyor.

Her zaman olduğu Deadpool'un hem Marvel hem de Disney'le dalga geçme geleneği bu filmde de yer alıyor. Ancak bunların yanı sıra Wolverine'in ilk kez ortaya çıkması da filmi farklı bir noktaya taşıyor.

Deadpool & Wolverine Yeni Fragmanı

İlk yayınlandığı fragmanla zaten sinemada yayınlanacağı tarih belli olmuştu. Super Bowl finalinde yayınlanan fragmandan sonra Türkçe dublajlı fragmanıyla da gündeme gelen filmin yeni fragmanı da paylaşıldı.

Deadpool & Wolverine Türkçe Dublajlı Fragmanı Nasıl İzlenir?

Uzun süredir büyük bir merak içerisinde beklenen yeni Deadpool filmi için Türkçe dublajlı fragman yayımlandı. 2 dakika 19 saniye uzunluğundaki tanıtım videosu, çoğu kişi tarafından oldukça beğenildi. Söz konusu fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

Deadpool & Wolverine Fragmanı Rekor Kırmıştı

Uzun zamandır çıkması beklenen Deadpool 3'ün fragmanı hafta başında yayınlanmıştı. Yayınlandığı andan sonra ilk 24 saat içerisinde rekor izlenmeye ulaşan fragman, filmin vizyona girdiğinde kıracağı rekorların zeminini hazırladı diyebiliriz.

Deadpool & Wolverine ilk fragmanı, ilk 24 saatte 365 milyon izlenerek tüm zamanların en çok izlenen fragmanı unvanını eline aldı.

Deadpool & Wolverine Konusu ve Fragmanı

Filmde hem Deadpool'un kendi hikayesi hem de Marvel Sinematik Evreni'ne katılması konu alınacak. Deadpool'un Marvel karakterleriyle tanışması ve onlarla iş birliği yapması ya da çatışması filmin odak noktası olacak.

Büyük bir heyecan ve merakla beklenen film, 26 Temmuz 2024 tarihinde vizyona girecek.

Yaklaşan Marvel Filmleri ve Çıkış Tarihleri - Tam Liste
Sinema

Yaklaşan Marvel Filmleri ve Çıkış Tarihleri - Tam Liste

Kurgusal bir çizgi roman ve çizgi film evreni olarak tanımlayabileceğimiz Marvel dünyasında yenilikler sürüyor. Dünyanın dört bir yanında hayranlıkla izlenen Marvel karakterlerinin yer aldığı yeni projeler geniş kitlelerde büyük bir heyecan uyandırıyor.

Deadpool 3 Oyuncu Kadrosu

  • Ryan Reynolds
  • Hugh Jackman
  • Morena Baccarin
  • Jennifer Garner
  • Matthew Macfadyen
  • Emma Corrin
  • Brianna Hildebrand
  • Patrick Stewart

YORUMLAR