Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (Aralık 2. Hafta)

5 Aralık - 11 Aralık 2016 tarihleri arasında çıkacak yeni oyunları listeledik

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (Aralık 2. Hafta)

Eğer bir süredir hit oyunlar görememekten şikayetçiyseniz kemerlerinizi bağlayın; çünkü önümüzdeki dönemde uçuşa geçeceğiz. Yurt dışında Christmas olarak adlandırılan tatil dönemine gireceğimiz için oyun geliştiricileri bu tatil dönemine sakladıkları iddialı oyunlarını birbirleri ardına yayınlayacaklar. Ayrıca Steam ve diğer oyun platformları kışa özel indirim kampanyaları başlatacaklar. Yani 2016'yı oyunlar açısından görkemli bir şekilde kapatacağız.Peki bu hafta hangi oyunları oynayabileceğiz? İşte bu yazımızda 5 Aralık ve 11 Aralık tarihleri arasında çıkacak oyunları listeleyeceğiz.

Bu hafta çıkacak oyunlar arasında özellikle siz takipçilerimizi bir hayli sevindirecek bir genişleme paketi yer alıyor. Tamindir üzerinde en çok indirilen oyunlar arasında olan Euro Truck Simulator 2 için geliştirilen Fransa genişleme paketi bugün çıkış yapacak. Bu genişleme paketi sayesinde Fransa topraklarında nakliye filomuzu yönetebilecek, yeni kargo türleri taşıyabilecek, yeni yerler keşfedebileceğiz. Ayrıca bu genişleme paketiyle Euro Truck Simulator 2 görsel rötuşlarla daha güzel görünür hale gelecek.

Bu hafta çıkacak oyunlar arasında dikkat çeken bir diğer oyun da Dead Rising 4. Açık dünya tabanlı zombi kıyameti oyunu olarak tanımlanabilecek bu oyun bize kendi inşa edebileceğimiz çılgın silahlarla yüzlerce zombinin arasında dalma ve katliam yaratma imkanı verecek.

PlayStation 4 oyuncuları yıllardır bekledikleri The Last Guardian adlı masalsı oyuna nihayet bu hafta kavuşuyorlar. Ayrıca atari salonlarının klasik dövüş oyunu Samurai Shodown, yine PlayStation 4 için çıkış yapacak. PC üzerinde iyi iş çıkaran ARK: Survival Evolved ve Red Faction PlayStation 4 için yayınlanacak diğer oyunlar. Dilerseniz bu haftaki oyun takvimine bir göz atalım:

5 Aralık Pazartesi

- Euro Truck Simulator 2 - Vive la France ! - PC

6 Aralık Salı

- Dead Rising 4 - PC/Xbox One

- The Last Guardian - PlayStation 4

- ARK: Survival Evolved - PlayStation 4

- Red Faction - PlayStation 4

8 Aralık Perşembe

- Samurai Shodown - PlayStation 4

9 Aralık Cuma

- Space Hulk: Deathwing - PC

Aralık Ayında Çıkacak Önemli Oyunlar

Playstation Experience'da Gösterilen Videolar Beyin Yakıyor

Watch Dogs 2 İnceleme

YORUMLAR