Apple Vision Pro 2 Bekleyenlere Kötü Haber!

Apple Vision Pro'nun popülerliğini kaybetmesi sonrasında gözler ikinci modele çevrildi. Fakat, Apple Vision Pro 2 bekleyenlere kötü bir haberimiz var!

İlk çıktığı dönemde tüm dünyada en çok konuşulan teknolojik ürün haline gelen Apple Vision Pro'nun kısa süre içerisinde popülerliğini kaybettiğini sizlere duyurmuştuk. Mağazalardaki günlük satışlar birkaç adet seviyelerine kadar düşerken, Apple'ın bu durumu nasıl toparlayacağı büyük bir merak konusu.

Apple Vision Pro'yu günlük hayatta daha fazla kullanılır hale getirmek için çok daha fazla uygulamaya ve VisionOS işletim sisteminde iyileştirmelere ihtiyaç var.

Tabii diğer yandan gözlüğün ağırlığı başta olmak üzere iyileştirilmesi gereken tasarımsal detaylarda var.

Apple Vision Pro 2 Ne Zaman Çıkacak?

Tasarımsal iyileştirmeler için gözler ikinci modele yani Apple Vision Pro 2'ye çevrilmiş durumda. Apple konusundaki tahminleri ile tanınan Bloomberg'den Mark Gurman'a göre, Vision Pro kulaklığın ikinci versiyonunu 2026 sonuna kadar piyasaya çıkmayacak.

Gurman, Apple'ın halen uygun fiyatlı bir Vision Pro'yu piyasaya sürmenin yolunu aradığını doğruluyor, fakat aynı zamanda şirketin maliyeti nasıl düşüreceği konusunda "şaşkın" durumda olduğunun altını çiziyor.

Apple analisti Ming-Chi Kuo'da Şubat ayında benzer bir açıklama yaparak, teknik özelliklerinde önemli değişiklikler yapılan yeni Vision Pro'nun 2027 yılından önce gelmeyeceğine inandığını söylemişti.

Apple Vision Pro Özellikleri ve Fiyatı
TEKNOLOJİ

Apple Vision Pro Özellikleri ve Fiyatı

WWDC 2023 etkinliği sırasında karma gerçeçklik başlığı Apple Vision Pro tanıtıldı. Bununla beraber Apple Vision Pro özellikleri belli oldu.

Apple'ın Haziran ayındaki, iOS 18 ve diğer yeni işletim sistemlerini tanıtacağı WWDC etkinliğinden önce Vision Pro'yu başka ülkelerde de piyasaya sürmesi bekleniyor.

YORUMLAR