iPhone 16 Tasarımı Netleşiyor: Neredeyse Hiçbir Şey Değişmeyecek!

iPhone 16 serisinin yeni renk seçeneklerinden sonra şimdi de nasıl görüneceği sızdırıldı. Yeni tasarım nasıl olacak? İşte detaylar!

Apple'ın Eylül ayında gerçekleştireceği etkinliğine yaklaşırken, iPhone 16 ile ilgili birçok sızıntı ve söylenti ortaya çıkmaya başladı.

Bugün, Sonny Dickson tarafından X üzerinden sızdırılan metal test modelleriyle ilgili oldukça dikkat çekici bir paylaşım yapıldı. Bu test modelleri genellikle kılıf ve aksesuar üreticileri için yeni ürünlerini geliştirmek amacıyla kullanılıyor.

Yeni iPhone Serisi Nasıl Görünecek?

Modeller, iPhone 16 serisinin tamamını ortaya çıkarıyor. iPhone 16 ve 16 Pro neredeyse aynı boyutta görünüyor. iPhone 16 Plus ortada yer alıyor ve iPhone 16 Pro Max en büyük olanı.

Bu bilgiler daha önce yayınlanmış olan bir raporu doğruluyor. Rapora göre, iPhone 16 Pro ve Pro Max'in ekran boyutları sırasıyla 6.1 inç ve 6.7 inçten 6.27 inç ve 6.85 inçe yükselecek. Ancak çerçevelerin azaltılması sayesinde boyut artışı minimumda tutulacak.

16 ve 16 Plus modellerinin ekran boyutları ise sırasıyla 6.1 inç ve 6.7 inç olacak. Bu, 16 Pro modelinin 16'dan biraz daha büyük olacağını gösteriyor.

iPhone 16 modellerinin sol tarafında Eylem Düğmesi, sağ tarafında da Yakalama Düğmesi yer alacak. Şimdiye kadar Eylem Düğmesi yalnızca Pro modellerinde bulunuyordu. Ancak bu test, modellerde net bir değişiklik olacağını gösteriyor.

Apple iPhone 16 Serisi Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi
MOBİL

Apple iPhone 16 Serisi Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

iPhone 15 modelleri tanıtıldıktan sonra iPhone 16 serisinin özellikleri merak edilmeye başlandı. Peki, önümüzdeki yıl içerisinde piyasaya sürülmesi beklenen yeni iPhone modelleri donanım konusunda neler sunacak? 12 Eylül 2023 tarihinde düzenlenen Wonderlust etkinliği sırasında

iPhone 16 Pro ve 16 Pro Max Gül rengi, Apple'ın 2023'teki iPhone 15 ve 15 Plus modellerinde öncü olduğu aynı renk enjeksiyon teknolojisini kullanarak gerçekleştirilecek. Bu yöntem, rengi tüm arka cama yansıtmak için kullanılıyor. 

YORUMLAR