En İyi Ücretsiz Video Düzenleme Programları

En iyi ücretsiz video düzenleme programları neler? Bilgisayarda kolayca kullanabileceğiniz, ücretsiz video edit programları isteyen kullanıcılar için bir liste hazırladık.

En İyi Ücretsiz Video Düzenleme Programları

En iyi ücretsiz video düzenleme programları neler? Bilgisayarda kolayca kullanabileceğiniz, ücretsiz video edit programları isteyen kullanıcılar için bir liste hazırladık.

Bilgisayarınızda videolar üzerinde düzenleme yapabileceğiniz çeşitli programlar bulunuyor. Kesme, kırpma, hızlandırma ve yavaşlatma işlemleri gibi basit ama iyi sonuçlar veren ücretsiz video düzenleme yazılımları arıyorsanız, hazırladığımız listede aradığınızdan çok daha fazlasını bulacaksınız.

Listede basit işlemleri çok daha profesyonel bir şekilde yapmanıza imkân tanıyan video düzenleme programları bulunuyor. Aralarından istediğinizi seçip ücretsiz ve kolay bir şekilde indirme işlemini yapabilirsiniz. Ayrıca bu işlemi akıllı telefon üzerinden yapmak isteyenler için Android için en İyi video düzenleme uygulamaları listemizi inceleyebilirler.

En İyi Ücretsiz Video Düzenleme Programları (Video Edit Programları)

  • WorkinTool Video Editor - VidClipper
  • Windows Movie Maker
  • DaVinci Resolve
  • Avidemux
  • VSDC Free Video Editor
  • VirtualDub
  • Wondershare Video Editor
  • VideoPad Video Editor

Videolar üzerinde düzenleme işleminin yapılabilmesine olanak tanıyan programlar yukarıda sıralanmıştır. Bu programlar hakkında daha ayrıntılı bilgiye aşağıdan erişebilirsiniz.

WorkinTool Video Editor - VidClipper

İster daha önce hiç video düzenlememiş olun ister video düzenleme konusunda oldukça geliştirmiş ve profesyonel sayılabilecek birisi olun, WorkinTool Video Editor - VidClipper ile hayallerinizdeki videoları yapmaya sadece birkaç tık uzaklıkta olursunuz.

Bugün bir video düzenleme programında olmazsa olmaz özellikler olan filtreler, geçişler gibi temel özellikler sunarak hiçbir konuda kullanıcının eksiklik çekmesine izin vermez. Program ayrıca ekran kaydedici, videoyu belirli bir yöne çevirme, yazıyı sese dönüştürme de dahil olmak üzere oldukça gelişmiş özelliklere de sahiptir.

Windows Movie Maker

Microsoft tarafından geliştirilen Windows Movie Maker, videolar üzerinde basit düzenleme işlemlerinin gerçekleştirilmesine olanak tanır. Program, düzenleme işlemi esnasında gerekli olan kesme, kırpma, hızlandırma ve yavaşlatma gibi tüm temel araçları sunar.

Çok basit bir kullanıma sahip olan program mp4, wmv, mkv, mov, avi, mpeg, mpg gibi en popüler dosya formatlarını destekler. Movie Maker, video düzenlemek için kullanılabilecek en başarılı ücretsiz yazılımlar arasında bulunuyor.

DaVinci Resolve

DaVinci Resolve kurgu, görsel efekt, hareketli grafikler, renk düzeltme ve ses post prodüksiyon için yenilikçi araçları tek bir yerde sunan bir programdır. Başarılı kullanıcı arayüzüne sahip olan program, tek tık ile kurgu, renk, efekt ve ses sayfaları arasında geçiş yapmanızı sağlar.

Tüm temel dosya formatları, medya türleri ve post prodüksiyon programları ile çalışmak üzere tasarlanan yazılımda sinematik görsel efektlerle hareketli grafikler oluşturabilirsiniz. En iyi video düzenleme hizmetleri arasında yer alan DaVinci Resolve, sahip olduğu gelişmiş özellikler sayesinde profesyonel görünüme sahip videolar oluşturabilmenizi mümkün hale getirir.

Avidemux

Avidemux, videolar üzerinde temel düzenleme işlemleri yapabileceğiniz ücretsiz bir programdır. Düzenlediğiniz videoları farklı formatlarda dışa aktarabilirsiniz. Başarılı yazılım MPEG, MP4, ASF ve daha pek çok video formatının yanı sıra MP3, WAV ve OGG gibi ses formatlarını da destekler.

VSDC Free Video Editor

Bilgisayar üzerinden temel işlemleri gerçekleştirmek isteyen kullanıcılara hitap eden VSDC Free Video Editor, düşük sistem gereksinimleri sayesinde eski bilgisayarlarda bile çalışır. Yeşil arka planı kaldırmak için Chroma Key özelliğine sahip olan program tüm popüler video ve ses formatlarını destekler.

Çeşitli video efekti, filtre ve geçişlerin yer aldığı yazılımda katman desteği bulunuyor. Kolay kullanıma sahip olması ile dikkat çeken programda video maskeleme özelliği de mevcut.

VirtualDub

Küçük boyutlu ve ücretsiz bir video düzenleme programı olan VirtualDub, videoları birleştirmenize, kesmenize ve daha birçok işlemi gerçekleştirmenize imkân tanır. Basit düzenleme yazılımı, AVI’nin yanı sıra MPEG-1 formatını da destekliyor.

Wondershare Video Editor

Basit bir kullanıma ve modern kullanıcı arayüzüne sahip olan Wondershare Video Editor üzerinden müzik ekleme, kesme, birleştirme, kesme, efekt ve filtre uygulama gibi işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

Özellikle filtre ve efekt seçenekleri ile ön plana çıkan program, kısayol komutları sayesinde düzenleme işlemini daha pratik hale getiriyor. Aynı anda birden fazla videoya renk düzeltme ayarı uygulayabilirsiniz. Hareket takibinin yer aldığı programda arka planı değiştirebilme olanağı da mevcut.

VideoPad Video Editor

Hızlı bir şekilde düzenleme yapabileceğiniz VideoPad Video Editor isimli programda 60’dan fazla video formatını destekler. Başarılı kullanıcı arayüzüne sahip olan programda 50’yi aşkın efekt ve geçiş bulunuyor.

Windows için en iyi video düzenleme programları listemizin sonuna geldik. Listede kullanmak istediğiniz bir program varsa bunu aşağıdan indirebilirsiniz.

Windows Movie Maker

Windows Movie Maker

Windows Movie Maker, videolarınızı düzenlemek için tüm gerekli araçları sunan hem ücretsiz hem de detaylı bir film editörü.

DENEME SÜRÜMÜ
DaVinci Resolve

DaVinci Resolve

DaVinci Resolve 16, video kurgu işiyle uğraşanlar için profesyonel ve ücretsiz video düzenleme (editleme) programı.

ÜCRETSİZ
WorkinTool Video Editor - VidClipper

WorkinTool Video Editor - VidClipper

Videolarınızı hızlı bir şekilde düzenleyebileceğiniz ideal programlardan biri olan WorkinTool VidClipper Video Editor, sade ve şık arayüzü ile karşımıza geliyor.

VideoPad Video Editor

VideoPad Video Editor

VideoPad Video Editor, video kayıtları yapabileceğiniz ve videolarınızı düzenleyebileceğiniz gelişmiş bir video editörüdür.

ÜCRETSİZ
VSDC Free Video Editor

VSDC Free Video Editor

Videolarınızı kolayca montajlamak ve efektler vermek istiyorsanız bu video düzenleme programını kullanabilirsiniz.

ÜCRETSİZ
VirtualDub

VirtualDub

Video dosyalarını kesme ve düzenleme gibi konularda en çok tercih edilen programlardan olan ücretiz VirtualDub ile kendi videolarınızı hazırlayabilir ve istediğiniz formatlara dönüştürerek kaydedebilirsiniz.

ÜCRETSİZ
Wondershare Video Editor

Wondershare Video Editor

Wondershare Video Editor, Windows Movie Maker ve iMovie'ye alternatif en iyi video düzenleme programıdır.

DENEME SÜRÜMÜ
Avidemux

Avidemux

Avidemux ile videolarınızda kolayca kesme gibi düzenleme işlemleri uygulayabilirsiniz

ÜCRETSİZ

YORUMLAR