Netflix Ödeme Planı ve Paket Değiştirme Nasıl Yapılır?

Bu rehberde Netflix'te ödeme planı değiştirme ve farklı paket seçme işlemlerinin nasıl yapıldığını açıkladık. İşte merak edilen soruların yanıtı!

Netflix, ödeme planı değiştirme işleminin kolayca yapılabilmesine imkân tanıyor. Popüler dijital yayın hizmeti Netflix, paket değiştirme işleminin de yapılabilmesini sağlıyor. Peki, bu işlemleri gerçekleştirmek için hangi adımları uygulamak gerekiyor?

Bu rehberde dijital yayın platformu Netflix'te ödeme yöntemi değiştirme ve farklı paket seçme işlemlerinin nasıl yapıldığını açıkladık. Rehberimizde yer alan adımları sırasıyla uygulayarak söz konusu işlemleri kolayca tamamlayabilirsiniz.

Netflix Paket Değiştirme Nasıl Yapılır?

  • Netflix ana ekranındayken sağ üstteki çanın yanındaki profiller sekmesine tıklayın.
  • Açılan pencereden “Hesap” seçeneğine tıklayın.
  • Karşınıza çıkan ekranda sağ orta tarafta “Planı değiştir” yazısına tıklayın.
  • Netflix’in size sunduğu 3 paketten birini seçin de altta bulunan “Devam Et” seçeneğine tıklayın.

netflix-abonelik-degistirme

Netflix, şifre değiştirme dahil olmak üzere pek çok işlemin yapılabilmesine imkân tanıyor. Bu işlemler arasında paket değiştirme de yer alıyor. Bunun için yukarıda yer alan adımları uygulamanız yeterlidir.

Netflix Ödeme Planı Değiştirme Nasıl Yapılır?

  • Netflix ana ekranındayken sağ üstteki çanın yanındaki profiller sekmesine tıklayın.
  • Açılan pencereden “Hesap” seçeneğine tıklayın.
  • Karşınıza çıkan ekranda sağ tarafta “Ödeme bilgilerini yönet” yazısına tıklayın.
  • Açılan pencerede mevcut ödeme planınız görüntülenecektir. Altındaki “+ Ödeme Yöntemi Ekle” seçeneğine tıklayın.
  • Açılan yeni sayfada “Kredi Kartı ya da Banka Kartı” yazısına tıklayın.
  • Açılan pencerede yeni kartınıza ait bilgileri eksiksiz bir biçimde doldurun ve onaylayın.

netflix-odeme-degistirme

Eğer Netflix’e ödeme yaptığınız kartınız ile alakalı bir problem yaşıyorsanız ya da kartınızda yeterince bakiyeniz yoksa ödeme yönteminizi bir an önce değiştirmek isteyebilirsiniz. Yukarıda bulunan adımları izleyerek kolaylıkla başka bir ödeme yöntemi ekleyerek Netflix’i izlemeye devam edebilirsiniz.

Netflix Gizli Kodları: Gizli Dizi ve Filmlere Erişim
İNTERNET

Netflix Gizli Kodları: Gizli Dizi ve Filmlere Erişim

Hiç şüphesiz en iyi flim, dizi ve belgesel izleme platfomalarından Netflix, her geçen gün kullanıci sayısını arttırmakta. Özellikle büyük rakibi Disney Plus gibi platformlar Netflix'deki kaliteli içerik sayısına yetişemedi.

Banka onayınızdan sonra yeni ödeme yöntemi Netflix sistemine eklenmiş olacaktır. Böylelikle isterseniz artık bambaşka bir kart ile ödeme sağlayabilirsiniz dilerseniz de kartlarınızdan birini ana ödeme yöntemi, diğerini de yedek ödeme yöntemi olarak atayabilirsiniz.

Böylece ana ödeme yönteminizde yeterince bakiye olmasa bile yedek kartınızdan ödeme alınabilir. Dolayısıyla Netflix keyfiniz hiç kesilmemiş olur.

Netflix İndirimli Nasıl Kullanılır? - 540TL Kar Edin
Tamindir TV

Netflix İndirimli Nasıl Kullanılır? - 540TL Kar Edin

Netflix indirimli nasıl kullanılır? Ucuza Netflix kullanma yöntemleri neler? Netflix indirimleri, Spotify indirimleri için kullanabileceğiniz mobil uygulamaları ve sistemleri inceledik.

Netflix ödeme planı değiştirme ve Netflix paket değiştirme işlemi ile alakalı yazımız bu kadardı. Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindir’i takipte kalmayı unutmayın.

YORUMLAR