En İyi Dosya Paylaşım Programları

Hayatınızı kolaylaştıran dosya paylaşım programlarından en iyilerini sizler için derledik.

en-iyi-dosya-paylasim-programlari

Günümüzde artık dosya paylaşmak, telefonla birisi ile görüşmek ya da mesaj atmak kadar önemli bir hale geldi. Pek çok dosya paylaşım programı arasından hangisini kullanacağınızı bilemiyorsanız bu yazımız tam size göre. Aşağıdaki uygulamalardan ihtiyacınıza uygun olanı seçin ve dosyalarınızı istediğiniz yere göndermeye başlayın. 

En Kullanışlı Dosya Paylaşım Programları

  • AirDroid Personal
  • Google Drive
  • WeTransfer
  • Dropbox
  • Xender
  • Slack

AirDroid Personal

en-iyi-dosya-paylasim-programlari1

Bu uygulamanın en önemli ve dikkat çekici özelliği hiç şüphesiz ki platformlar arasında hızlı bir şekilde dosya transfer edebilmesidir. Bilgisayarınızdan telefonunuza, tabletinizden iOS cihazınıza dosya aktarmak istiyorsanız AirDroid Personal sizin için en iyi seçenek olacaktır. 

AirDroid Nedir, Özellikleri Neler, Nasıl Kullanılır?
MOBİL

AirDroid Nedir, Özellikleri Neler, Nasıl Kullanılır?

Yoğun tempolu bir iş hayatında nefes almak çok zordur. Tabii, bu size yardımcı olacak bir aracınız yoksa geçerli. AirDroid nedir başlığında daha detaylı bir şekilde ele alacağımız AirDroid Personal, binlerce dosyayı cihazlar arasında transfer etmekte veya cihazını yönetmekte zorlanan her kullanıcının derdine deva oluyor.

Google Drive

en-iyi-dosya-paylasim-programlari2

Muhtemelen bu yazıyı okuyan herkes bir noktada Google Drive uzantılı bir dosyayı cihazına indirmiştir diye düşünüyoruz. En yaygın kullanılan ve akıllara ilk gelen dosya paylaşım platformu olan Google Drive listedeki en basit programlardan bir tanesi. Google hesabınızı kullanarak dilediğiniz kişiyle dosyalarınızı paylaşabilirsiniz.

WeTransfer

en-iyi-dosya-paylasim-programlari3

Oldukça basit bir dosya paylaşım platformu olan WeTransfer’i kullanmak için web sitesini ziyaret etmeniz bile yeterli. Bir uygulama indirmeden hızlı bir şekilde büyük alan kaplayan dosyaları bir kişiye göndermek istiyorsanız ve gizlilik sizin için önemliyse WeTransfer sizin için en iyi seçenek olabilir. Hızlı bir şekilde WeTransfer’e üye olarak dilediğiniz kişinin e-postasına WeTransfer ile dosya gönderimi yapabilirsiniz.

WeTransfer Nedir, Nasıl Kullanılır?
İNTERNET

WeTransfer Nedir, Nasıl Kullanılır?

WeTransfer nedir sorusunun yanıtı, çok fazla sayıda internet kullanıcısı tarafından oldukça merak ediliyor. Bu yazıda dünya genelinde çok büyük bir popülerliğe sahip olan hizmete dair merak edilen bazı soruları yanıtlayacağız.

Dropbox

en-iyi-dosya-paylasim-programlari4

Ücretsiz olarak da gayet etkili bir şekilde hizmet veren Dropbox oldukça basit ve verimli bir dosya paylaşım programı. Bir link oluşturarak dilediğiniz dosyayı istediğiniz kişi ya da kişilerle paylaşabilirsiniz. Link üzerinden dosya indirilebildiği için geniş kitleler ile dosyanızı paylaşabilmeniz mümkün. Dropbox'ın pek çok muhteşem özelliği bulunuyor. Bu nedenle en çok tercih edilen dosya paylaşım uygulamalarından bir tanesi.

Dropbox ile Dosya Paylaşımı Nasıl Yapılır?
NASIL YAPILIR

Dropbox ile Dosya Paylaşımı Nasıl Yapılır?

Günümüzde artık fotoğraf, video ses kaydı gibi pek çok şeyi sevdiklerimizle paylaşmak için bir platform arıyoruz. Günlük hayatta konuşup iletişim kurduğumuz çoğu platform dosya göndermeye ya izin vermiyor.

Xender

en-iyi-dosya-paylasim-programlari5

Özellikle telefonunuzda kullanmak için bir dosya paylaşım uygulaması arıyorsanız Xender oldukça tercih edilesi bir uygulama. Cihazınızı çok yormayan ve platformlar arası dosya paylaşımı yapabileceğiniz bir uygulama olan Xender ayrıca pek çok farklı hizmeti de sizlere sağlıyor. Örneğin video formatındaki bir dosyayı MP3’e dönüştürebilen Xender, tek bir uygulama kullanarak pek çok işlemi gerçekleştirmek isteyenler için ideal.

Slack

en-iyi-dosya-paylasim-programlari6

Slack nedir niye sorulduğu zaman insanların aklına ilk olarak mesajlaşma ve haberleşme uygulaması olduğu geliyor. Ancak Slack üzerinden dosya paylaşımı yapmak da mümkün. Halihazırda Slack kullanan biriyseniz ya da Slack kullanmaya başlayarak pek çok işinizi tek bir uygulama kullanarak halletmek istiyorsanız aradığınız uygulama bu olabilir. Özellikle de iş arkadaşlarınız ile bir dosya paylaşmak istiyorsanız Slack en iyi çözüm olacaktır. Zaten mesajlaşmak için Slack kullanıyorsanız ikincil bir dosya paylaşım programına pek ihtiyacınız olmayacaktır.

Slack Hesap Silme Nasıl Yapılır?
NASIL YAPILIR

Slack Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Akıllı telefonların yeni yeni hayatımıza girdiği yıllar da birçok uygulama ve platformu da beraberinde getiriyor ve bu platformların birbirleriyle bir yarış haline girmesine neden oluyordu.

En modern ve kullanışlı dosya paylaşım programlarına yer verdiğimiz yazımız bu kadardı. Umuyoruz ki sizler için faydalı olmuştur. Listemizdeki en beğendiniz uygulama hangisi? Siz hangi dosya paylaşım programını kullanıyorsunuz? Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindir’i takipte kalmayı unutmayın.

YORUMLAR