İçerik Yazarken Destek Alınabilecek Yapay Zeka Araçları

İçerik yazarları, yapay zeka araçlarıyla kendilerini geliştirebilirler. Peki, içerik yazarken destek alınabilecek yapay zeka araçları nelerdir? İşte detaylar!

Yapay zeka teknolojileri, son dönemde önemli ölçüde yol kat etti. Hemen hemen her alanda insanların yardımcısı haline gelen yapay zeka araçları, içerik yazımında da öne çıkmaya başladı. Yapay zeka araçları sayesinde içerik yazım süreçleri kolaylaşıyor.

Dil bilgisi hatalarını tespit edip düzeltilmesini sağlıyor. Aynı zamanda akıcı ve etkileyici cümlelerin oluşturulmasında da etkin rol oynuyor. Biz de bu yazımızda içerik yazarken destek alınabilecek yapay zeka araçları listesi oluşturduk.

İçerik Yazarken Destek Alınabilecek 8 Yapay Zeka Aracı

  • ChatABC
  • Tome
  • Steve Al
  • RYTR
  • Copy Al
  • Writesonic
  • Surferseo
  • Wordtune

Araştırma Yapmak İçin En İyi Yapay Zeka Araçları
Yapay Zeka

Araştırma Yapmak İçin En İyi Yapay Zeka Araçları

Yapay zekâ araçları gün geçtikçe daha popüler hale geliyor. Özellikle içerik üretiminde ve araştırma sürecinde bireylere ve şirketlere çeşitli kaynaklar sunan ve zaman tasarrufu sağlayan birçok yapay zekâ aracı bulunuyor.

1. ChatABC

GPT modelleriyle entegre edilen ChatABC 150’nin üzerinde yerleşik istemde gezinmeye olanak tanıyor. Bilgi istemi kitaplıklarından oluşan bu yapay zeka aracı GPT-4 gibi farklı GPT modellerini içeriyor.

İçerik yazarken destek alınabilecek yapay zeka araçları içerisinde yer alan ChatABC ile belgeler düzenlenebilir. GPT modellerinden yararlanılarak daha iyi sohbet yanıtları oluşturulabilir. Ayrıca sohbet etkileşimleri için de özel istemlerde bulunulabiliyor.

2. Tome

İçerikler, Tome yapay zeka aracı ile daha etkili hale getirilebiliyor. Tome ile içeriklerde anlatılmak istenen düşünceler daha net şekilde ifade edilir.

Hikaye anlatımını kolaylaştıran bu yapay zeka aracı, kolay arayüze sahiptir. Etkileşimli yerleşimler sayesinde daha profesyonel içerikler oluşturulabilir.

Tek komut üzerinden kullanıcılar kolayca diledikleri eylemleri gerçekleştirebilir. İçeriklerin kaliteli şekilde oluşturulmasını sağlayan Tome, aynı zamanda içerikle eşleşen görsellerde oluşturuyor.

3. Steve Al

Kullanıcılar Steve Al ile amaca uygun, ilgi çekici içerikler oluşturabilir. Dikkat çekici hikayeler oluşturmak isteyen yazarlara yardımcı bir yapay zeka aracıdır. Steve Al ile içerikler videoya da dönüştürülebiliyor.

4. Rytr

İçerik yazarken destek alınabilecek yapay zeka araçları listemize Rytr’yi de alabiliriz. Rytr, içerik yazma işini 10 kat hızlandırıyor.

  • Doğru SEO içerik başlıkları,
  • Profil biyografisi,
  • Ürün açıklamaları,
  • Hikaye planları,
  • YouTube açıklamaları,
  • Sloganlar vb. birçok içerik oluşturulabilir.

Rytr, saniyeler içerisinde çok düşük maliyetle kalitesi yüksek içerikler oluşturmayı sağlayan yapay zeka aracıdır.

5. Copy Al

SEO uyumlu içerikler oluşturmaya Copy Al yardımcı olabiliyor. Copy Al, doğru içerikler oluşturmak için en iyi yapay zeka modellerinden yararlanıyor. Yazma süresini %80 gibi bir oranda azaltıyor.

Yapay zeka aracı, birkaç saniye içerisinde doğru uzunlukta içerikler oluşturuyor.

6. Writesonic

Kısa süre içerisinde Writesonic ile SEO uyumlu içerikler üretilebiliyor. Writesonic, Google ile entegre şekilde çalışıyor. Bu sayede en güncel ve doğru bilgilerle içerik oluşturuyor.

Yerleşik SEO optimizasyonu özelliğine sahip olduğu için arama motorlarında içerik kısa sürede ilk sıralarda yer almaya başlıyor.

7. Surferseo

Surferseo, SEO’nun stratejilerine uygun şekilde içerik oluşturmaya oldukça uygun bir araç. Surferseo aracılığıyla oluşturulan içerikler, trafiği artırarak arama motorlarında üstlerde yer almayı sağlıyor.

20 dakika içerisinde yüksek kalitede SEO uyumlu içerikler oluşturuluyor. Birkaç saniye içerisinde akılda kalıcı başlıklar oluşturulabiliyor.

8. Wordtune

Beklentilerin üzerinde içerikler oluşturmak için kullanılabilecek yapay zeka araçlarından birisi de Wordtune’dir. Dilbilgisi kurallarına uygun, yazım hataları olmadan içerikler oluşturmaya yardımcı oluyor.

Wordtune, kullanıcılarına kişiselleştirilmiş çeşitli şablonlar sunuyor. Bu şablonlar kullanılarak tek tıklamayla sıfırdan kaliteli içerikler oluşturulabilir. Wordtune kitaplığı üzerinden kişiselleştirilmiş bilgi tabanı oluşturularak kullanıcılar istedikleri yanıtlara hemen ulaşabiliyor.

Peki, sizin yardım aldığınız herhangi bir yapay zeka aracı var mı? Varsa bizimle paylaşabilir misiniz?

YORUMLAR