DJI Drone 4K Mini Özellikleri ve Fiyatı

DJI, yeni kompakt tasarımlı mini drone modelini tanıttı. İşte, 4K çözünürlükle çekim yapabileceğiniz DJI Mini 4K Drone'un özellikleri ve fiyatı!

Drone sektöründe dünya çapında tanınan marka DJI yeni ürününü tanıttı. DJI Mini 4K isimli drone görücüye çıktı. Adından da anlaşılacağı üzere ‘mini’ bir drone olarak tanıtılan ürünün özellikleri merak konusu oldu. Bu yazımızda DJI Mini 4K’nın özellikleri ve fiyatı ile ilgili detayları inceliyoruz.

Uygun Fiyatlı Drone Önerileri - 2024
TEKNOLOJİ

Uygun Fiyatlı Drone Önerileri - 2024

Günümüzde en ilgi çeken teknolojilerden biri olan yeni nesil hava araçları drone'lar, şu an milyonlarca kişi tarafından kullanılıyor.

DJI Mini 4K Drone Özellikleri

Kompakt tasarımıyla dikkat çeken ürünün katlanabilir bir tasarıma sahip olacağı belirtildi. Toplam ağırlığı 249 gram olan cihaz FAA tarafından belirlenen lisans gereksinimlerinin altında kalıyor.

Tek seferlik full şarj ile 31 dakika kullanım ömrü sunan ürün üç eksenli bir gimball ile donatılmış. DJI O2 video aktarım teknolojisi kullanılmış. Bu sayede 10 km’lik mesafede 720P 30 FPS görüntü aktarımı sağlayabiliyor.

Elektronik görüntü sabitleme özelliği ürünle ilgili öne çıkan detaylar arasında sıralanıyor. Buna karşın optik görüntü sabitleme özelliğinin olmaması bir dezavantaj olarak değerlendiriliyor.

Amazon’da aktif olarak satılan ürün ile profesyonel çekimler yapmakta zorlanabilirsiniz ancak günlük kullanım için yeterli bir cihaz. Yolculuk sırasında, tatilde veya günlük dış mekân aktivitelerinizde bu cihazla eğlenceli çekimler yapabilir; en keyifli anlarınızı farklı bakış açıları ile ölümsüzleştirebilirsiniz.

Cihazın adında da geçen 4K ibaresinden de anlayabileceğimiz gibi, ürün 4K çekim yapma imkânı sunuyor. Bu da uzaktan yaptığınız çekimlerde yüksek çözünürlüklü video içerikleri elde etmenizi sağlıyor.

Bu Videoya 20 Saniye Dayanabiliyorsanız Bir Drone Yarışıcısı Olabilirsiniz!
OYUN

Bu Videoya 20 Saniye Dayanabiliyorsanız Bir Drone Yarışıcısı Olabilirsiniz!

Hiç drone uçurdunuz mu? Uçurmadıysanız kontrollerinin oldukça zor olduğunu muhtemelen pek bilmiyorsunuzdur. İnanın kolay değil, bu videoyla tecrübe etmek isterseniz, bir deneyin.

DJI Mini 4K Drone Fiyatı

Amazon’a özel olarak satışa çıkarılan cihazın güncel satış fiyatı 299 dolar olarak belirlendi. Çift bataryalı versiyonu tercih ettiğinizde ise bu rakam 348 dolara yükseliyor. Yani cihazın başlangıç fiyatı güncel kura göre hesaplandığında 9.720 TL’ye denk geliyor. Çift bataryalı versiyon ise 11.275 TL’ye tekabül ediyor.

Bütçe dostu bir mini drone olarak lanse edilen ürün, amatör kullanıcılar için kaliteli ve ekonomik bir seçim olabilir.

Siz bu drone hakkında ne düşünüyorsunuz? Katlayarak kolayca taşınabilen kompakt tasarımlı mini bir drone almak ister miydiniz? Drone seçiminde dikkat ettiğiniz özellikler neler?

Amatör olarak mı yoksa profesyonel olarak mı drone kullanıyorsunuz? Tercih ettiğiniz alternatif cihazlar hangileri? Yorumlarda düşüncelerinizi bizimle paylaşın!

YORUMLAR