DarkOrbit’te Yeni Klan Savaş İstasyonları

DarkOrbit, son güncellemenin ardından klanların kendilerini daha da güçlendirmelerine imkân tanıdı. Ancak bunun gerçekleşmesi için yapılması gereken bir şey var. O da, uzayda kendini gösteren asteroidlerde savaş istasyonu modülleri kurmak ve söz konusu ka

DarkOrbit’te Yeni Klan Savaş İstasyonları

DarkOrbit, son güncellemenin ardından klanların kendilerini daha da güçlendirmelerine imkân tanıdı. Ancak bunun gerçekleşmesi için yapılması gereken bir şey var. O da, uzayda kendini gösteren asteroidlerde savaş istasyonu modülleri kurmak ve söz konusu kaya parçalarını ileri karakol şeklinde konumlandırmak. Klanlar için bunu gerçeğe dönüştürmek, aynı zamanda bir başka klan ya da klanlardan önce ganimet kutularında yer alan modüllere sahip olmak demek.

"Klan savaş istasyonlarıyla uzayı fethetme zamanı!"

Klanlar, uzayda yer almaya başlayan asteroidlerin üzerlerinde istedikleri gibi farklı modüller kurabilirler. Mesela, kuracakları gövde modülleri, klanın darbe puanlarının da artmasını sağlayacak. Buna karşın mühendisliğe dayalı platformlar sayesinde ihtiyaçları olan onarma işlemlerini gerçekleştirebilirler ya da deflektör modülü sayesinde düşman tarafından gelebilecek taarruzları en aza indirebilirler.

DarkOrbit, söz konusu yenilikle birlikte üstün olmanın son derece önemli olduğu ve rekabetin üst seviyede yaşandığı bu dünyaya yeni bir fırsat getiriyor. İster güçlü ister güçsüz olunsun, hiçbir klan bu yeniliği görmezden gelmemeli! Diğer yandan, şu ana kadar herhangi bir klana bağlı olmayan oyuncular var olan klanlardan birine katılabilir ya da diğer bireysel oynayan oyuncularla bir araya gelerek kendi klanlarını meydana getirebilirler. Unutulmamalı ki, 22 Ekim itibariyle etkin olacak bu yenilikten hızlı bir şekilde faydalanmak ve yenilikle birlikte DarkOrbit üzerindeki üstünlüğü ele geçirmek ya da sürdürmek hayati öneme sahip bir fırsat!

YORUMLAR