Bu Baharda Konuşmanızın Sebebi Gigaset Olsun

Gigaset'in sahip olduğu sabit telefon modelleri sahip olduğu özelliklerle çok konuşulacak gibi görünüyor.

Bu Baharda Konuşmanızın Sebebi Gigaset Olsun

Gigaset Dünya'nın en çok kullanılan kablosuz telefon üreticilerinden bir tanesi ve sahip olduğu her koşula uygun ürünlerle dikkatleri üzerine topluyor. Ayrıca Dexter gibi tüm Dünya'da keyifle izlenen popüler dizilerde de boy gösteren yukarıdaki Gigaset modellerinin özellikleri her ihtiyaca cevap veriyor.

SL910 modeli ile akıllı telefonlardaki dokunmatik ekranları sabit telefonlarda da hayatımıza sokan Gigaset aynı zamanda bu modelini Bluetooth ve USB desteği, şarj etmeden 3 güne kadar kullanım, takvim, alarm ve özelleştirilebilir özelliklerle donatmış durumda.

Gigaset C610 modelini ise ailelerin işine yarayabilecek şekilde tasarlamış ve içerisinde direkt arama özellikleri, isimsiz aramaların sesini kapatma, bebek telefonu gibi kullanışlı seçenekleri unutmamış. Metin mesajları da gönderebilen bu model ayrıca 6 adet el cihazına kadar destek vererek tam bir aile telefonu olmuş durumda.

S810 modeli ise Gigaset'in geliştirdiği hem ev hem de ofis kullanımına yönelik modellerden bir tanesi. Son 60 arama kaydına erişebilme, takvim ve etkinlik programı, Bluetooth, renkli ekran gibi özelliklere sahip olan S810 modeli her ihtiyacınızı karşılayabilecek bir model.

YORUMLAR