Ashampoo WinOptimizer 2013 Tam Sürüm Herkese Hediye

Ashampoo Winoptimizer 2013 programı sisteminizin bakımını en iyi şekilde sağlıyor. Tam sürüm lisans anahtarı hediyemizi almak için hemen tıklayın.

Ashampoo WinOptimizer 2013 Tam Sürüm Herkese Hediye

Tamindir olarak sizlere elimizden geldiğince ücretsiz işe yarar programlar ve yazılımlar dağıtmaya çalışıyoruz. Bu seferki kampanyamız ise eminim ki pek çok kişinin hoşuna gidecektir. Zira Ashampoo'nun WinOptimizer programı uzun süredir en çok tercih edilen sistem bakımı uygulamaları arasında yer alıyor ve kampanyamız Temmuz ayı bitene kadar aktif şekilde kalacaktır.

Uygulamanın sahip olduğu özellikler temel bir ev kullanıcısının her ihtiyacını karşılayabilecek seviyede ve bunlar arasında internet temizleyicisi, sürücü temizleyicisi ve kayıt defteri optimizasyonu dikkatleri kendine çekiyor. Dilerseniz tek bir tık ile tüm sisteminizi optimize edebiliyorsunuz, dilerseniz de teker teker uygulamada yer alan tüm ince ayarları kurcalayabiliyorsunuz.

Bütün bunları yaparken de kolay kullanılır arayüzü ve erişilebilirlik imkanları sayesinde acemi kullanıcıların bile sistem bakımlarını gerçekleştirebilecekleri programın kurulumu da bir o kadar basit. Fazla bilgi ve dikkat gerektiren pek çok diğer programın aksine WinOptimizer 2013 rahat bir kullanım sunuyor.

Daha aşağıda uygulamanın ekran görüntülerine devam etmeden önce eminim ki tam sürüm lisansınızı nasıl alabileceğinizi merak ediyorsunuzdur. Tek yapmanız gereken buraya tıklayarak programı bilgisayarınıza indirmek ve daha sonra kurulumunu gerçekleştirmek.

Programınızı kurarken karşınıza aşağıdaki gibi bir pencere gelecektir.

Bu pencerede yer alan "Ücretsiz etkinleştirme anahtarı al" seçeneğine tıkladığınızda yine bir aşağıda görebileceğiniz gibi bir kayıt ekranı karşınıza çıkacaktır.

Kaydınızı tamamladıktan sonra e-posta adresinize onaylama maili gelecektir. Maili onayladıktan sonra çıkan formu doldurmak istemezseniz "Şimdi değil" butonuna basabilir ve direkt olarak lisans kodunuzu alabilirsiniz.

Daha sonra bu lisans kodunu kurulumdaki ilk çıkan lisans girme penceresine yapıştırırsanız programın tam sürümünün kurulumunu başarı ile tamamlayabilirsiniz.

Başarılı bir sistem bakımı ve daha hızlı bir bilgisayar kullanımı için kesinlikle kullanmanızı önerdiğim Ashampoo WinOptimizer 2013'ü daha sonra çok uygun fiyatlara Ashampoo WinOptimizer 10 sürümüne yükseltebiliyorsunuz. Programın ekran görüntülerini de aşağıda inceleyebilirsiniz.

YORUMLAR