Android İçin En İyi 10 İkon Paketi Uygulaması

Teknolojik bir alet aldığınızda ilk işiniz onu kendinize göre kişiselleştirmek oluyorsa, telefon ve tabletinize çoktan çeşitli kişiselleştirme uygulamaları indirmiş ve kendinize özel bir cihaz yaratmışsınız demektir.

Android İçin En İyi 10 İkon Paketi Uygulaması

Teknolojik bir alet aldığınızda ilk işiniz onu kendinize göre kişiselleştirmek oluyorsa, telefon ve tabletinize çoktan çeşitli kişiselleştirme uygulamaları indirmiş ve kendinize özel bir cihaz yaratmışsınız demektir.

Telefon ve tabletleri kişiselleştirmek için kullanabileceğiniz öncelikli uygulamalar launcherlar, duvar kağıtları, zil sesleri gibi şeyler oluyor. Genelde insanların aklına sonradan gelse de cihazınızı kişiselleştirmenin en güzel yollarından birisi de ikonlarını değiştirmek. İster keskin hatlara sahip, ister yumuşak, ister pastel renklerde ister canlı renklerde özel olarak tasarlanmış kullanabileceğiniz pek çok ikon pakedi var. Bu ikon paketleri ile cihazınızı kendi zevklerinize göre yeniden dizayn edebilir ve ona yepyeni bir hava katabilirsiniz.

Eğer hangi tarz ikon paketlerinin size uygun olduğunu bilmiyorsanız, sizin için hazırladığımız listemize göz atabilirsiniz. Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bu 10 adet uygulamadan kendinize en çok hitap edeni indirip kullanabilirsiniz.

Belle Icon Pack

Adı gibi güzel olarak bir ikon paketleri uygulaması olan Belle Icon Pack, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz ve telefonunuza bambaşka bir hava katacak ikonları kullanabileceğiniz bir uygulama.

Uygulama 500 bine yakın indirilmiş ve içerisindeki her ikon detaylı olarak tasarlanmış ve benzersiz sonuçlar ortaya çıkmış. Uygulama ADW, Aviate, Go, Holo gibi launcherlar ile de uyumlu olarak çalışıyor.

Uygulamada 144 ve 192 piksel seçenekleri ile birlikte 1300'den fazla kaliteli ikon sizleri bekliyor. Ayrıca uygulamada çeşitli duvar kağıtları da mevcut.

Bleach

Bleach de yine ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir ikon pakedi uygulaması. Uygulama Nova, Apex, ADW, Go gibi launcherlar ile birlikte çalışabiliyor.

Uygulamanın adının çamaşır suyu olmasının bir sebebi var elbette ki. Bunun sebebi, uygulamadaki ikonların pastel ve soluk renklere sahip olması. Bunlar aynı zamanda yuvarlak hatlara sahip göz yormayan ikonlar.

Uygulamada 1400'den fazla ikon, 20 duvar kağıdı, dinamik ikon desteği bulunuyor. Yine uygulama üzerinden ikon talep edebiliyorsunuz.

DCikonZ

Bir diğer ikon pakedi uygulaması da DcikonZ. İsmini okumak ne kadar zor olsa da uygulamayı kullanması gayet kolay olduğundan bir tereddütünüz olmasın.

Uygulama   ADW, Go, Apex, Nova, Holo gibi popüler launcherlar ile uyumlu olarak çalışıyor. Bu uygulama ile telefonunuza hem yeni bir görünüm katmış oluyorsunuz.

Uygulama üzerinde şu anda göze goş görünen ve yumuşak hatlara sahip 4800 ikon bulunuyor fakat sürekli olarak güncellemelerle yenileri geliyor.

LINE DECO

LINE DECO, 10 milyondan fazla indirilmeyle alanının en iyilerinden birisi olduğunu kanıtlamış biri kişiselleştirme uygulaması. Uygulamada yalnızca ikonlar değil başka pek çok şey de bulunuyor.

Uygulamada sevimli ve göze hoş görünen pek çok ikon pakedi ve duvar kağıdı bulunuyor. Bu uygulama ile ikonlarınızı istediğiniz tarzdaki ikonlarla değiştirebilirsiniz.

Binlerce değişik ikon tasarımı bulabileceğiniz uygulama her hafta yenileriyle de güncellenmekte. Eğer siz de telefon ya da tabletini kişiselleştirmeyi sevenlerdenseniz, bu uygulamayı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Min – Icon Pack

Bir diğer ikon pakedi uygulaması olan Min, adından da anlayabileceğiniz gibi  minimalist ve küçük tasarımlara sahip ikonların bulunduğu bir uygulama.

Uygulama sadeliği, basitliği ve anlaşılırlığı tercih edenlerin beğeneceği bir ikon pakedi diyebilirim. İçerisinde küçük ve detaysız ikonlar bulunuyor.

Uygulamada 500'den fazla seçenek bulunuyor ve popüler launcher'lar ile uyumlu olarak çalışabiliyor. Bu uygulama ile modern bir duvar kağıdı kullanarak telefonunuza bambaşka bir hava katabilirsiniz.

Moonshine

Benim listedeki en çok beğendiklerimden birisi olan Moonshine da yine ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir ikon pakedi uygulaması.

Uygulamada 750'den fazla özal olarak dizayn edilmiş ikonlar ve 20 adet yine özel olarak tasarlanmış duvar kağıdı bulunuyor. Bunlarla telefonunuza değişik bir hava katabiliyorsunuz.

Ayrıca uygulama Nova, Apex, ADW, Smart, Unicon, Action Launcher, Aviate, Go Launcher gibi pek çok popüler launcher ile birlikte uyumlu olarak çalışıyor.

Numix

Bir diğer hoş tasarımlara sahip ikon uygulaması da Numix. Yuvarlak hatlara sahip yüksek çözünürlüklü ikonlar ile dikkat çeken uygulamanın aynı zamanda açık kaynak olarak geliştirilmiş olduğunu belirtmek gerekir.

Uygulamadaki ikonlar göze batmayan canlı fakat pastel renklerde tasarlanmış. 190 piksel olacak şekilde uygulamada 250'den fazla ikon bulunuyor ve sürekli güncelleme ile yenileri geliyor.

Apex, Nova, Holo, ADW gibi pek çok popüler launcher ile birlikte kullanabileceğiniz bu uygulama üzerinden isterseniz başka ikonlar da talep edebiliyorsunuz.

Outer Space

Uzay temasını seviyorsanız ve telefonunuzu kişiselleştirmekten zevk alıyorsanız, uzay temalı olan bu ikon pakedini kesinlikle denemelisiniz. Uygulamanın tek eksi yönü kısıtlı launcher desteği olması.

Uygulamadaki ikonları GO Launcher tasarımcıları geliştirmiş. Bu yüzden de hem sevimli hem de kaliteli sonuçlar ortaya çıkmış.

Bu eğlenceli uygulama yalnızca GO, Nova, ADW ve Apex launcher ile uyumlu şekilde çalışıyor.

UP Icons

Bir diğer başarılı ikon pakedi uygulaması olan UP icons da telefonunuzu kişiselleştirmek için kullanabileceğiniz uygulamalardan.

UP icons hoş tasarımlara sahip ikonları ile dikkat çekiyor. Özellikle modern ve şık tasarlanmış ikonlara sahip olduğunu söyleyebilirim.

Apex, Nova, Action, ADW gibi pek çok popüler launcher ile uyumlu olarak çalışan uygulamada 900 adet default ikon bulunuyor ve bunun dışında 250 alternatif ikona da ulaşabiliyorsunuz.

Voxel

Benim de şu anda severek kullandığım Voxel uygulamasındaki ikonlar daha çok keskin hatlara sahip ve minimalist tasarımları ile dikkat çekiyor diyebilirim.

Kare görünümündeki modern ve şık ikonlara sahip olan uygulamada 1200'den fazla ikon ve 20'ye yakın duvar kağıdı sizleri bekliyor.

Nova, Action, Go, Holo, Aviate, ADW gibi pek çok popüler launcher'ı da destekleyen uygulamada ayrıca analog saat widgetı gibi ekstra özellikler de bulunuyor.

YORUMLAR