2016'nın En İyi Mobil Uygulamaları

2016'nın en iyi mobil uygulamalarının listesini hazırladık ve beğeninize sunuyoruz. İşte 2016 yılının en iyi uygulamaları.

2016'nın En İyi Mobil Uygulamaları

2016 yılının son günlerinde, şöyle bir geriye dönüp baktığımızda bu yıl mobil platformda birçok uygulama AppStore ve Google Play Store aracılığıyla piyasaya sürüldü. Bu uygulama bolluğu arasında en iyileri seçmek oldukça zor olsa da Tamindir olarak bunu sizler için yapmaya çalıştık. Özellikle fotoğraf ve video düzenleyici uygulamaların damga vurduğu en iyi uygulamalar listesinde lider Prisma uygulamasıydı. Biz yine de aynı türden uygulamaları biraz kırparak homojen bir sıralama yapmaya çalıştık. İşte 201623’nın en iyi mobil uygulamaları:

10- Lumyer

Lumyer ile fotoğraflarınıza birbirinden çeşitli animasyonlar ekleyebilir, fotoğraflarınızı hareketlendirebilirsiniz. Lumyer ile oluşturduğunuz fotoğrafları cihazınıza kaydedebilir ya da Facebook, Instagram, Twitter v.b. gibi sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz.

9- Fit 365

Fit365, iPhone ve iPad model cihazlar için hazırlanmış bir kilo kontrolü uygulamasıdır. Kilo problemi olan kişilerin, genellikle yanlış beslenme alışkanlıkları olduğu düşünülürse bu kalori hesaplama uygulaması, besinlerin kalorilerini öğrenmenizi ve böylelikle daha kontrollü gitmenizi sağlayacaktır. Uygulama sadece iOS için uygunken, Android cihazlar için Health 365 gibi alternatifler de yok değil.

8- Google Allo

Google'ın Android ve iOS platformundaki akıllı cihazlar için geliştirdiği sohbet uygulaması Google Allo, kullanıcılara aramalarını uygulamanın dışına çıkmadan yapabilmesini ağlayan bir akıllı mesajlaşma platformu olarak geliştirildi.

7- MSQRD

MSQRD, video ve fotoğraflarınıza hareketli filtreler ekleyebileceğiniz eğlenceli bir uygulama. Bu yönüyle Snapchat ile de benzerlik gösterdiği söylenebilir. Ayrıca MSQRD ile hazırladığınız videoları telefonunuza kaydedebilir dilediğiniz sosyal ağda paylaşabilirsiniz.

6- Penguen

“Sen neredeysen Penguen orada” sloganı ile kullanıcıları ile buluşan sevilen mizah dergisi Penguen’in mobil uygulaması da bu listede yer almayı hak eden uygulamalardan biri oldu.

5- PhotoScan

Google tarafından geliştirilen PhotoScan uygulaması analog makineler ile çektiğiniz fotoğrafları dijital cihazlarınıza veya bulut hesaplarınıza aktarabilmenizi sağlıyor.

4- Giphy

Kullanıcılara pratik bir şekilde GIF yapma imkanı veren ve tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Giphy, çıktığı ay epey beğeni toplamıştı.

3- GBoard

Gboard, Google tarafından iOS ve Android platformları için hazırlanmış klavye uygulaması. Gboard ile klavye üzerinden gif, emoji, etiket, video, hava durumu, maç skoru, yakındaki restorantları v.b. gibi çeşitli içerikleri arayabilir, paylaşabilirsiniz.

2- Reddit

Dünyanın en çok takip edilen sosyal haber sitesi Reddit’in resmi mobil uygulaması. Kuşkusuz bu uygulama 2016 yılında çıktığında çoğu kullanıcıya “Oh be! Nihayet.” dedirtmiştir diye düşünüyoruz.

1- Prisma

Fotoğraf ve videoları tek bir dokunuşla bir sanat serine dönüştüren Prisma uygulaması, 2016’nın en iyi uygulaması olmayı fazlasıyla hak etti.

Google Play'de 2016 Yılının En İyi Oyunları

2016'nın En İyi Mobil Oyunları

Tamindir'in Seçtiği 2016'nın En İyi PC Oyunları

YORUMLAR